SHAKSHUK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ShakShuk. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 7:11 Delivered with 40 mins delay
4 okt 2022 om 9:42 Lang gewacht op mijn bestelling , maar het het eten was heerlijk ; de babaganoush , falafel en broodjes .
2 okt 2022 om 20:07 The order came missing 20% of the items, they don't reply on phone numbers (landline and mobile) for a complete hour. I have not heard back from Thuisbezorgd yet, but conclusion is my evening is screwed and I don't have food to eat.
30 sep 2022 om 19:53 The veggie meat wasnt in stock so they made a different meal after calling and added some baklava
29 sep 2022 om 11:00 Kreeg feta terwijl ik dit niet had besteld. Er zat geen koriander en peterselie op wat ik wel had aangevinkt. Langer dan een uur gewacht op bestelling.
29 aug 2022 om 0:10 Hele lekker shakshuka, zeker de allerbeste van Amsterdam
17 aug 2022 om 1:29 Falafel was alleen bruine droge korst
10 aug 2022 om 21:58 Heerlijk gegeten, meestal is bezorgd eten toch net iets minder maar het eten van ShakShuk was goed verzorgd en heel lekker! Vooral de baba ganoush is om te smullen.
29 jul 2022 om 21:59 Goede aanwinst voor de buurt. Heerlijke mezzes en shakshukas. Mooi opgemaakt. Deze keer exact op de gewenste tijd bezorgd. Maar we hebben ook slechtere ervaringen met bezorging gehad. Daarom bestellen we nu iets vroeger.
2 jul 2022 om 14:52 Het eten wat lekker maar niet alles wat ik had besteld zat erbij. 1 gerecht was anders en 1 gerecht zat er helemaal niet bij. Ik had in de ochtend al het eten besteld voor de avond en toch kwam het een half uur later. Het smaakte wel erg goed.
12 jun 2022 om 11:01 Absolutely disappointed! We were waiting hungry, and the delivery was extremely late!
4 mei 2022 om 10:12 Pita was over-toasted: rock hard and inedible Food too salty Portion too small for price paid